Displaying episodes 1 - 10 of 10 in total

S2 Episode 5 - Tibbe Verschaffel

Voor de vijfde aflevering van FutureMakers seizoen 2, nodigden we niemand minder dan Tibbe Verschaffel uit. Tibbe is co-founder en CEO bij Planet B en Wondr. Deze jonge wolf heeft altijd al de ambitie gehad om als ondernemer door het leven te gaan. Op de lagere school verkocht hij al kleine propjes papier op de speelplaats, later richtte hij zijn eerste boksclubje op en vandaag staat hij aan het roer van twee duurzame en ecologische ondernemingen. In deze aflevering ontdek je het volledige verhaal van Tibbe, voorzien van een heleboel tips voor startende ondernemers en een aanstekelijke dosis enthousiasme.

S2 Episode 4 - Ellen Kegels

Voor de vierde aflevering van FutureMakers seizoen 2, nodigden we niemand minder dan Ellen Kegels uit. Ellen is een rasechte onderneemster die meer dan 10 jaar geleden knitwear label LNknits uit de grond stampte. Wat begon als een hobby, groeide geheel organisch en pijlsnel uit tot een succesvolle onderneming. Eentje met sterke normen en waarden. In deze aflevering kom je meer te weten over Ellen's visie op duurzaam en innovatief ondernemen, hoe ze haar jong gezin combineert met een succesvol modelabel en zoveel meer.

S2 Episode 3 - Jonas Mallisse

Voor de derde aflevering van FutureMakers seizoen 2, nodigden we niemand minder dan Jonas Mallisse uit. Jonas vecht als co-founder bij Too Good To Go België met hart en ziel tegen voedselverspilling. Voor een betere planeet en een gezondere economie. Maar vooral voor de 820 miljoen mensen die elke avond met honger naar bed gaan... want het hoeft écht niet zo te zijn. In deze aflevering kom je meer te weten over Jonas' visie op duurzaam ondernemen, het schalen van een start-up en zoveel meer.

S2 Episode 2 - Marie Costers

Voor de tweede aflevering van FutureMakers seizoen 2 nodigden we niemand minder dan Marie Costers uit. Marie is Managing Director bij Codabox én oprichter van Digicrowd. Een vaste waarde en een echte leading lady in de FinTech wereld dus! In deze aflevering kom je meer te weten over Maries weg naar het ondernemerschap. Een parcours dat een andere start kende dan ze zelf voor ogen had, maar al snel uitmondde in een prachtig avontuur.

S2 Episode 1 - Jan Van Esbroeck

Voor de eerste aflevering van seizoen 2 nodigden we niemand minder dan Jan Van Esbroeck uit. Jan startte zijn carrière in de eventsector bijna 40 jaar geleden als organisator van Night of the Proms. Toen vers van de schoolbanken, vandaag samen met longtime partner Jan Vereecke CEO bij de Sportpaleis Group. In deze aflevering kom je meer te weten over Jan zijn visie op partnerships en het ondernemerschap. De ups én de downs, want hij vertelt ook open over hoe de afgelopen periode de cultuursector bij het nekvel greep. Veel luisterplezier!

S1 Episode 4 - Wim Van Lessen

Voor de vierde aflevering van FutureMakers nodigden we Wim Van Lessen uit. Als balletdanser bij Ballet Vlaanderen danste hij al meer dan 20 jaar de ziel uit zijn lijf. Tijdens deze aflevering hebben we het over het balletgezelschap en hoe hard dat lijkt op een onderneming. Hoeveel doorzettingsvermogen en concentratie er nodig is om, in beide werelden, alles tot een goed einde te brengen.

S1 Episode 3 - Inti De Ceukelaire

Onze derde gast, Inti De Ceukelaire, is een Belgische ethische hacker. Hij werd bekend door het manipuleren van een Twitterbericht van de vorige Amerikaanse president, Donald Trump. Nu vertelt hij over zijn ervaringen als hacker en ondernemer.

S1 Episode 2 - Ann Wauters

Hoe je topsport kan vergelijken met ondernemen? Ann Wauters, professioneel basketbalspeelster, maakt de vergelijking in onze tweede aflevering. Teamwerk op het veld of op de werkvloer? Allebei even belangrijk in beide werelden.

S1 Episode 1 - Thierry Geerts

Voor de eerste aflevering van FutureMakers nodigden we niemand minder dan Thierry Geerts uit! Thierry is de Country Director van Google Belgium en vertelt over de weg die hij heeft afgelegd, van jonge ondernemer tot vandaag.

S1 Episode 0 - Trailer

Hier zijn we dan. FutureMakers. In deze podcast vertellen we verhalen over ondernemerschap. Want FutureMakers, dat is statements durven maken. Dat is de ondernemers van morgen kansen geven. Dat is durven uitdagen. En vooral: dat is leven in het nu en denken in de toekomst. 2 maart, eerste aflevering. Zet het in je agenda.

💥 Powered by © De Cronos Groep 2021