Displaying all 6 episodes

S2 Episode 1 - Jan Van Esbroeck

Voor de eerste aflevering van seizoen 2 nodigden we niemand minder dan Jan Van Esbroeck uit. Jan startte zijn carrière in de eventsector bijna 40 jaar geleden als organisator van Night of the Proms. Toen vers van de schoolbanken, vandaag samen met longtime partner Jan Vereecke CEO bij de Sportpaleis Group. In deze aflevering kom je meer te weten over Jan zijn visie op partnerships en het ondernemerschap. De ups én de downs, want hij vertelt ook open over hoe de afgelopen periode de cultuursector bij het nekvel greep. Veel luisterplezier!

S1 Episode 4 - Wim Van Lessen

Voor de vierde aflevering van FutureMakers nodigden we Wim Van Lessen uit. Als balletdanser bij Ballet Vlaanderen danste hij al meer dan 20 jaar de ziel uit zijn lijf. Tijdens deze aflevering hebben we het over het balletgezelschap en hoe hard dat lijkt op een onderneming. Hoeveel doorzettingsvermogen en concentratie er nodig is om, in beide werelden, alles tot een goed einde te brengen.

S1 Episode 3 - Inti De Ceukelaire

Onze derde gast, Inti De Ceukelaire, is een Belgische ethische hacker. Hij werd bekend door het manipuleren van een Twitterbericht van de vorige Amerikaanse president, Donald Trump. Nu vertelt hij over zijn ervaringen als hacker en ondernemer.

S1 Episode 2 - Ann Wauters

Hoe je topsport kan vergelijken met ondernemen? Ann Wauters, professioneel basketbalspeelster, maakt de vergelijking in onze tweede aflevering. Teamwerk op het veld of op de werkvloer? Allebei even belangrijk in beide werelden.

S1 Episode 1 - Thierry Geerts

Voor de eerste aflevering van FutureMakers nodigden we niemand minder dan Thierry Geerts uit! Thierry is de Country Director van Google Belgium en vertelt over de weg die hij heeft afgelegd, van jonge ondernemer tot vandaag.

S1 Episode 0 - Trailer

Hier zijn we dan. FutureMakers. In deze podcast vertellen we verhalen over ondernemerschap. Want FutureMakers, dat is statements durven maken. Dat is de ondernemers van morgen kansen geven. Dat is durven uitdagen. En vooral: dat is leven in het nu en denken in de toekomst. 2 maart, eerste aflevering. Zet het in je agenda.

💥 Powered by © De Cronos Groep 2021